+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Køletasker med logo

Se vores store udvalg af køletasker med tryk. Hvem vil ikke gerne kunne holde drikkevare og maden kold, på en varm sommerdag? For de fleste bliver en køletaske ofte koblet sammen med hygge og gode stunder, da den bliver medbragt til arrangementer og picnic, det er ofte her vi er i selskab med familie, venner eller medarbejder på en firmaudflugt. Som en del af Grevgavers reklameartikelsortiment har vi et stort udvalg af køletasker i en række forskellige kvaliteter, så der er noget for alle målgrupper. Køletasker er en praktisk gave, som alle kan have glæde af, den kan anvendes til picnicture, daglige madpakker, ferieture, eller en tur til stranden. Køletasker kan bruges hele året rundt og er derfor en oplagt firmagave til dine medarbejder, giveaways til kunder eller samarbejdspartnere. Du kan få jeres logo på køletaskerne, og det er derfor en god reklamesøjle for din virksomhed.

Mere end en mulighed

På siden finder du køletasker, i forskellige former, farver, udgaver og størrelser, så der er nogen til alle formål, og de fås alle i en lækker kvalitet. Du kan frit vælge hvad der passer til dine ønsker- skal det være en basis køletaske, en til over skulderen, smart køler til dåser- så de ikke bliver varme når du tager din øl eller sodavand ud af køleskabet, eller en med hjul? Udvalget er stort- en køletaske udformet som rygsæk er praktisk og anvendelig, når du skal på udflugt, picnic eller vandretur. Den sidder godt på ryggen og har forskellige opbevarings muligheder, så udover at opbevare dine madvare og holde drikkevarerne kolde, er der også små lommer til at opbevare mobil, medicin, pung og nøgler.

Der er isspand som holder drikkevarerne kolde, den perfekte køletaske til sandwich, hvis du er på farten, eller en hvor der også er plads til grillbestik og hvor toppen kan bruges som bord.

Dit ønske og personlige præg

Du kan vælge om der skal logo på køletasken og derved være en god reklame for jeres virksomhed, når den medbringes til forskellige arrangementer. Du kan bestille den klassiske og neutrale køletaske, med eller uden logo, eller jeres logo kan være iøjnefaldende, og med kulørte farver. Dette er helt op til dine ønsker. Mange går ikke ud for at købe en køletaske, før den skal bruges, derfor er dette en oplagt reklamegave for din virksomhed, da det så er din gave de bruger hver gang, de skal bruge en køletaske. Der er køletasker som nemt kan foldes sammen, og er derved praktiske, da de ikke fylder hjemme i huset når de ikke er i brug. Vi står klar til at hjælpe dig igennem design processen, så du får et produkt du er tilfreds med, til det rette formål og i god kvalitet.

Fokus på miljøet

Vi tænker også på bæredygtighed, så er du en virksomhed som går ind for at passe på miljøet og være grøn, så gør vi det naturligvis også. Grevegaver har også et udvalg af køletasker som er produceret med genanvendeligt materiale og lever op til kravene inden for CSR og REACH. På denne side https://www.grevegaver.dk/baeredygtige-reklamegaver/tasker-eco/kole-tasker-eco/ finder du køletasker som er produceret miljøvenligt og bæredygtigt, og som derfor passer til din virksomheds vision og budskab. Her har du mulighed for at få trygt logo eller slogan efter dit ønske. Vi hjælper dig i processen, så du får et bæredygtigt reklamemateriale, til jeres kunder, medarbejder eller samarbejdspartner.  

Godkendelse og levering

Vi har dig og din virksomhed i fokus under processen. Når du har fundet det rette for dig, og lagt din bestilling, sender vi ikke produktet til produktion før du har godkendt varen, så logo og farver er som ønsket. Når du har opnået det ønskede resultat, bliver det producerede, pakket og leveret. Vi går op i at du som kunde får det ønskede produkt i aftalt tid, og god kvalitet. Husk, hvis du ikke er tilfreds, fortæl os. Hvis du er tilfreds, fortæl gerne andre

1 til 15 af 63

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 63

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5