+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Golf tilbehør med logo og tryk

Golf er en meget populær sport, som er god til at bygge relationer op blandt folk. Særligt i forretningsverdenen kan golf spille en stor rolle, hvis der skal bygges forhold op blandt kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder.

Golftøj med tryk er derfor en rigtig god reklamegave, som du kan uddele i forbindelse med din virksomhed. Det kan både være en gave til dine kunder, dine medarbejdere eller dine samarbejdspartnere. Det er også oplagt at uddele gaven i forbindelse med en golf- eller sportsevent.

Du kan finde forskelligt golftøj af topkvalitet hos Grevegaver. Vi har et stort udvalg, så du kan finde den helt perfekte reklamegave fra din virksomhed.

Golftøj med tryk

Golftøj med tryk som en reklamegave er en rigtig god mulighed for at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed på golfbanen. Nogle tager på golfbanen for at snakke forretning, mens andre tager derhen for at afkoble fra en travl arbejdsdag. Lige meget hvad formålet er, er det en sport, som kan hjælpe til at bygge relationer og øge fællesskabet blandt folk. Det er derfor en god mulighed for at sætte din virksomhed i forbindelse med netop disse egenskaber og sprede kendskab blandt de folk, som tager ud og spiller golf.

Skab god stemning og relationer

Golftøj med logo er ikke kun en mulighed for at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed på, men også en måde at skabe relationer og god stemning på. Med golftøj følger det nemlig med, at der naturligvis skal spilles golf. Det er derfor en oplagt mulighed for at inviterer dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere med ud på golfbanen, når du giver dem golftøjet. Her kan I nyde hinandens selskab i hyggelige omgivelser og skabe nogle tættere bånd, som både kan være en fordel på personligt såvel som professionelt plan.

Golf er for mange en hobby, de er meget dedikeret til - ja nærmest en livsstil, mens det for andre er noget man hygger sig med en gang imellem, når lejligheden byder sig. Det kan derfor være svært lige at vælge den helt rigtige gave. Vi har derfor forsøgt at medtage forskellige Golf-reklameartikler i forskellige prisniveauer, så der er lidt til enhver lejlighed. Klik på de links, der er markeret med fed ovenfor, så finder du helt sikkert noget, der passer til dit arrangement. Hvis du ikke finder noget på siderne her, så ring til os på 86 26 0083 eller kontakt os på info@greve-aps.dk. Vi er altid klar til at finde lige nøjagtig det, du står og mangler. Det du ser her på siden er kun et lille udvalg af alle de muligheder, der findes.